Guláš z hlívy ústřičné je jedním z nejoblíbenějších a nejchutnějších houbových jídel. Nejprve na oleji orestujeme cibuli dozlatova,…
Číst víceTymiánové rizoto s shiitake a ricottou je velmi zdravý a chutný pokrm, který si jistě oblíbíte. Rýži vaříme…
Číst víceDýňová polévka s houbami shiitake je tradičním asijským receptem. Nejprve zbavíme dýni slupky a jadérek, poté ji nakrájíme…
Číst víceHoubový burger dává vyniknout jedinečnému spojení chutě žampionů a houbiček shiitake. Na pánvi rozehřejeme olivový olej, restujeme stroužky česneku…
Číst víceHoubové špízy se neobejdou bez výrazné marinády, kterou je potřeba nechat aspoň hodinu odležet. Marináda: cukr se smíchá…
Číst vícePikantní houby po asijsku představují chutnou kombinaci žampionů a houbiček shiitake. Sušené houby přelijeme horkou vodou a necháme…
Číst víceHlíva ústřičná v pikantním těstíčku je dalším rychlým a chutným houbovým receptem. Hlívu je dobré nejprve 2-3 minuty…
Číst víceNa rozpáleném oleji orestujeme nakrájenou cibuli, poté přidáme nadrobno nakrájenou hlívu ústřičnou. Zaprášíme lžící mouky a přidáme dvě…
Číst více